Share this content on Facebook!
08 Mar 2016

Tannlege
Hvis du leter etter en tannlege i Derby, er du faktisk bortskjemt (i motsetning til enkelte deler av Storbritannia der pasienter blir tvunget til å vente lengre perioder for tannlegetimene). I tillegg til generelle tannleger i Derby-området, kan du finne en hel rekke kosmetiske tannleger, kjeveortopeder, og pediatriske tannleger, sammen med en rekke nasjonalt anerkjente eksperter som spesialiserer seg på områder som oral kirurgi og periodonti.

eurodent
Det er for tiden 85 forskjellige tannleger oppført i og rundt Derby, og hvis du er forberedt på å kjøre for bare 20 minutter eller så, kan du finne enda alternativer tilgjengelig i nærheten Burton-upon-Trent og Nottingham (begge er innenfor 15 miles). Med så mange tannleger å velge mellom i Derby-området, kan mange lokale dental pasienter føler seg overveldet av det store valget tilgjengelig. I slike situasjoner, mange folk rett og slett velge den nærmeste tannlege, den billigste, eller en som en venn eller et familiemedlem anbefaler.

Men med en slik gylden mulighet til å finne akkurat den type tjeneste du leter etter, det bare ikke fornuftig å gå med det enkleste alternativet. Ved å gå gjennom den enkle prosessen nedenfor, vil du være i stand til å sørge for at du finner den rette tannlegen for deg og din familie, om du bor i sentrum av Derby eller i nærområdet i Ashbourne, Belper, Ripley, etc.

For å sikre at du får en god beslutning og finne den beste tannlege i Derby, må du gjøre tre ting: 1. trene det du leter etter, 2. utvikle en liste over potensielle tannleger i Derby, og 3. smal ned listen til bare én eller to tannleger som du faktisk bestille avtaler med.

Det første trinnet i prosessen er å finne ut hva du leter etter i en tannlege. Ideelt den beste måten å gjøre dette på er å sette seg ned med penn og papir i noen minutter, og liste opp alt som er viktig for deg.

En av de viktigste tingene du bør vurdere er om du ønsker å velge en privat eller en NHS tannlege for behandling i Derby. NHS tannleger er vanligvis billigere enn de private, og det er mange av disse er tilgjengelige i området (sjekk Derby NHS Choices hjemmeside for en fullstendig liste). Som andre deler av Storbritannia, kan det hende at du må vente å få en avtale med en NHS tannlege, selv om dette skulle være et mindre problem i Derby enn i mer isolerte områder av landet. I tillegg kan rekke behandlinger tilgjengelig på NHS være begrenset, så dette er noe annet å vurdere når du tenker på budsjettet for tannbehandling.

Når du har tenkt på om en NHS tannlege eller privat en vil passe deg bedre, den neste tingen å fokusere på er om du er på jakt etter spesielle ferdigheter eller spesialiteter fra tannlegen din. Disse kan omfatte slike ting som spesialisering i kjeveortopedi eller pediatrisk tannbehandling (for barn) samt kosmetisk tannbehandling, eller arbeider med nervøse pasienter, hvis det er en prioritet for deg. Som nevnt ovenfor, kan du finne spesialister fra alle de viktigste grenene av tannbehandling i Derby, samt en rekke besøker spesialister som tilbyr avtaler i området på en jevnlig basis.

En annen seksjon på listen over behov bør fokusere på din livsstil krav. Disse kan inkludere ting som den ideelle plasseringen av tannlegen (tannleger oppført som "i Derby" kan faktisk være ute av sentrum i Spondon, Mackworth, Chaddesden, etc.) I tillegg til plassering, må du også vurdere timeplanen din og tenke på når du vil mest sannsynlig være i stand til å gå til tannlegen. Husk at trafikkforhold kan være dårlig i Derby, så sørg for at du ikke blir for optimistisk om å være i stand til å gjøre det til din avtale på gang! Det er noen tannleger i Derby som er åpne sent og i helgen, og dette kan hjelpe til med planlegging, men dette er langt fra vanlig.

Til slutt, når du kommer til slutten av listen over behov, noterer ned alt annet som vil avgjøre ditt valg av tannlege. Har du sterke preferanser angående anlegg? Er det nyeste utstyret en viktig faktor for deg? Har du behov for å kunne få inn din egen musikk for å hjelpe deg å slappe av? Du kan også være lurt å vurdere om du leter etter en tannlege som deler din holdning til helsetjenester. For eksempel kan du være på jakt etter en tannlege som gir hvite kvikksølv fyllinger og som foretrekker å begrense antall røntgenbilder til et minimum av hensyn til din generelle helse. Uansett hva er viktig for deg, legge den til i listen her.

Når du har fullført din liste over behov, er neste steg å finne den beste tannlege i Derby for å lage en liste over potensielle kunder å velge mellom. Det er tre hovedmåter å gjøre dette på: ved hjelp av internett, sjekke Gule Sider, og spørre familie og venner. Av disse er det enkleste og mest praktiske er å bruke internett. Velg din favoritt søkemotor (Google, Yahoo eller Bing) og se etter oppføringer av tannleger i Derby, samt tilleggsinformasjon som kan hjelpe deg til å gjøre vedtak (for eksempel brukeropplevelser, vurderinger, etc). Også ta en titt på noen tannleger nettsteder som kommer opp, så vil du også kunne lære mye fra disse, selv om overraskende mange tannleger i Derby synes ikke å ha sine egne nettsider!

Selv om du ikke vil være i stand til å finne så mye informasjon som når du bruker Internett, kan Derby Gule Sider fortsatt være ganske nyttig. En av fordelene med å bruke Gule Sider er at det gjør å finne telefonnumre lett (for noen grunn, samt mangler nettsteder, er det også ofte vanskelig å finne telefonnumre for en rekke tannleger i Derby når søker på nettet! Hvis du ikke har en kopi av Gule Sider for Derby, kan du finne lister over telefonnumre på tann katalog og NHS nettsteder for Derby.)

Til slutt, etter å ha sjekket på internett og Gule Sider, er det en god idé å spørre familie, venner og andre folk du kjenner om hvilke tannleger de anbefaler. Dette kan være spesielt nyttig når du har spesielle behov (for eksempel være en nervøs pasient, etc) og kjenner noen i en lignende situasjon. Gode ??tannleger raskt tiltrekke positive jungeltelegrafen, så ta hensyn til hva andre sier om sine tannleger i Derby. Du kan selv vurdere å reise litt lenger ut (tidligere Mackworth, for eksempel) hvis du hører på en spesielt god tannlege utenfor Derby sentrum. En ting å være forsiktig med, men er forutsatt at en tannlege vil passe deg bare fordi han eller hun passer noen andre: vi alle har forskjellige behov. Etter å ha skrevet ut listen over preferanser, bør du nå være helt klar på hva som er viktig for deg når vi leter etter en tannlege.

Nå er du nå klar til å begrense listen over potensielle kunder videre for å finne den beste tannlegen for deg. Det er flere måter å gjøre dette. For det første, bør du vurdere samtalene du allerede har hatt om tannleger med familie og venner. Kan det du allerede har lært hjelpe deg å krysse noen tannleger av listen, eller plassere andre på toppen? Når du har tenkt på dette, ta en titt på tannlegenes nettsider og se hva inntrykket man får. Du bør være i stand til å utvikle et klarere bilde av hvilke tjenester de tilbyr og hvordan det er å få behandling der. Hvis tannlegen ikke har et nettsted, vil denne prosessen være vanskeligere for deg og du er nødt til å ringe dem eller betale dem et besøk for å finne den informasjonen du trenger. Som nevnt tidligere, vil dette ikke være for mye av et problem som nesten alle av de 85 tannleger i Derby området ligger innenfor en halv times kjøretur fra sentrum.

Før du tar kontakt med tannlege klinikk, lage en liste over dine spørsmål i forveien og sjekke for å se at du har dekket alt fra listen over behov. Bruk telefonen til å beskjære ned listen over potensielle kunder til finalen noen. Når du har gjort det, er det på tide å besøke de siste gjenværende klinikkene i Derby for å få en følelse av om du ønsker å bli behandlet der. Møt teamet, snakke med tannlegen, ta en titt rundt og legge merke til hvordan pasientene synes. Er de avslappet og i godt humør, eller gjøre de synes nervøs? Sammen med resultatene av tidligere forskning, bør dette trinnet gi deg informasjonen du trenger for å velge ett eller to tannleger for det siste trinnet i prosessen: å gjøre en avtale.

I fravær av omfattende karakterer system for tannleger, den beste måten å finne ut om en bestemt tannlege er riktig for deg (eller ikke!) Er å planlegge en avtale. Denne første avtale vil trolig bare være for en konsultasjon og en kort titt på tennene, eller kanskje en enkel rengjøring. Bruk denne muligheten til å spørre tannlegen noen endelige spørsmål du måtte ha, og for å få en følelse av om du føler at du kan slappe av med og stole på tannlegen. Hvis du på dette stadiet føler du noen betenkeligheter eller om det er noen problemer, er det bedre å flytte til en av de andre tannleger fra listen din og planlegge en avtale der. Hvis, derimot, virker alt rett, og du føler positivt om denne nye tannlege så godt gjort! Det ser ut som du kanskje har nettopp funnet den nye tannlegen i Derby!

Ved å følge denne prosessen: å tenke gjennom dine behov, utvikle en liste over potensielle tannleger i Derby-området, beskjæring dem ned til de siste få, og deretter får direkte opplevelse av å bli behandlet av dem, vil du være sikker på å finne det beste alternativet for deg, mens du unngår de problemene så mange andre folk møter når du arbeider med en tannlege som slett ikke var det riktige valget for dem fra start.


Comments

There isn't any comment in this page yet!

Do you want to be the first commenter?


New Comment

Full Name:
E-Mail Address:
Your website (if exists):
Your Comment:
Security code: